torsdag 18 februari 2010

Tutut! Flytta på dej!

Imorgon så spelar Large på Hammersons och i övermorgon på Fru Hagen - båda lokaliserade i Oslo. Är du norrman eller kanske en av dom trehundra miljoner svenskar som emigrerat till det lovade landet i väst för att hitta lyckan och lysa med eran arbetsmoral, så rekommenderar jag er att tar er till ovannämnda evenemang. Är fullt övertygad om att Larran kommer bjuda upp till dans.

Så för att få lite gjort blir det ikväll med andra ord en studio session. Om jag inte misstar mej helt så har jag och Larran åtminstone två låtar att spela in. Tror det kommer bli två helt jävla sinnessjuka låtar. Den ena är den jag rappar lite ifrån i det senaste videoklippet. Den har fortfarande inget namn. Den andra kommer heta Marionett tror jag. Inte helt säker dock. Iallafall så är Marionett en början till Jag Blir Sjuk Av Dej - hur konstigt det än kan låta, haha. Nu har man snöat in igen.Sen har jag sett att folk ber om en preview eller ett releasedatum för Störst I Duschen. Men grejen är såhär; vi vill inte ge det nåt datum förrän vi har spelat in allt. Vi hade tänkt att spela in tjugo till trettio låtar, om inte ännu fler, för att sedan verkligen kunna välja och vraka och plocka ut det allra fetaste till er.

Både jag och Öris skriver väldigt snabbt och spelar in snabbt, men vi vill inte att det ska sätta prägeln på albumet. Känns bättre att utnyttja den förmågan till att göra många låtar och ta det bästa, istället för att använda den till att göra ett album på kort tid. Eftersom vi aldrig har gjort ett album ihop så skulle det kännas dumt och framförallt orättvist att stressa fram något som många kan ha väntat på i tio år. Vi har iallafall väntat på det i tio år.

Men jag lovar att vi kommer underhålla er med låtar och videoklipp fram tills ni får ett datum av oss. Jag och Öris kommer även att göra ett litet gästframträdande och riva av 5-6 låtar på en klubb i Stockholm ganska snart. Men mer om det inom kort.

11 kommentarer:

 1. Jag tycker du gör helt rätt med att vänta tills ni är helt nöjda, även om vi väntar spänt på nytt material.

  SvaraRadera
 2. jacob andersson18 februari 2010 15:33

  ja absolut! låt det mogna. kul att det blir så många låtar om ni nu släpper allt till folket!!!

  SvaraRadera
 3. bra! hellre ett långsamt gjort och bra mixtape än snabbt och dåligt ;)

  SvaraRadera
 4. Backstory på Jag blir sjuk av dig behövs, Jag fattar fortfarande inte va du menar.
  Kanske bara jag som e trög, men jaja.

  SvaraRadera
 5. Trevligt! "Jag blir sjuk av dig" tyckte jag först va en av de sämre låtarna, men på efterhand tycker jag den är en av de bästa låtarna på plattan/du gjort. Ska bli roligt o höra en början till den!

  SvaraRadera
 6. Du måste säga till i tid så man kan komma och kolla i Sthlm.

  SvaraRadera
 7. Du nämnde album många ggr så jag antar att det blir ett album och inget mixtape(?) äsh skitsamma, spelar ingen roll vad det kallas. bara musiken kommer ut :)

  skulle vara trevligt med en musikvideo till plattan. till låten "rökringar" kan jag föreställa mig en härlig video ;)

  SvaraRadera
 8. FY FAN VA FETT!! keep it up

  SvaraRadera
 9. jacob andersson19 februari 2010 16:19

  jag såg en show med joe labero en gång, det enda jag minns är att han hade en maskin som blåste gigantiska rökringar, ni kanske kan hyra den av han?

  SvaraRadera
 10. Jammen vaffan..
  Första man läser på en söndagsmorgon är att du spelade här igår (Oslo) och det har jag missat helt.
  Rövens.

  SvaraRadera
 11. gött o snöa in med all denna snö, faktiskt värt att bli sjuk för. palla sanity

  SvaraRadera