fredag 29 januari 2010

Indie rules!

Igår kom Öris till Uppsala för ännu mer arbete. Vi jobbar som grisar med Störst I Duschen, och jag kommer snart återkomma med lite mer info om släppet.

Över till dagens agenda.

Ikväll går som sagt Manifestgalan av stapeln och jag och Öris infinner oss. Pris till årets indie-artister och indie-bolag ska delas ut. Alltså gör vi för tillfället inget annat än att håller tummarna för en trevlig vinst i afton.

Prisutdelningen börjar kl. 20.30 och livesändningarna från galan går att följa på www.gimmeindie.se samt från Manifests hemsida.

Efter Manifestgalan så blir det med stor sannolikhet en snabb sup på tåget och raka vägen till Dj Large och Dj Akilles klubb Walk This Way som dagen till ära gästas av Cosmic och singelaktuella Embee.

4 kommentarer:

 1. Ser fram emot störst i duschen, ser främst fram emot bonita applebum, kan bara bli wunderbar. Daniel lemma är fantastisk, sett honom 2 ggr här på katalin och maken till helylle finns inte.

  Låten vi fick smaka på för ett tag sen, soppa på spik? "för så va humorn hög, nu är den död", det verkade vara en bomb, för att inte tala om det sista beatet large lirade...

  Kul att läsa om dig i tidningen idag, blev lite förvånad när man drog ur kulturen och såg dig på första sidan. Lycka till ikväll

  SvaraRadera
 2. Anonym: vilken tidning?

  SvaraRadera
 3. never mind, hitta't. www.unt.se > kultutblaskan

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att det icke blev något pris. Men måste säga att Mohammed Ali inte är helt fel beslut heller. Men samtidigt är det svårt att bli så mycket mer indie än Johan.

  Du får plocka pokalerna nästa gång, helt enkelt!

  SvaraRadera