tisdag 26 januari 2010

Det är inte jag som bestämmer!

Jag måste bara säga det här och hoppas inte att folk tar det på fel sätt.

Jag får ohyggligt mycket mail och kommentarer som säger "kom till min stad och spela!" "varför kommer du inte hit och spelar?" "I min stad finns det jättemånga som diggar din musik, kom hit".

Nu måste folk snart ta å förstå att det inte är eran favoritartist som bestämmer vart han ska spela. Det är folk i DIN stad som har klubbar/koncertlokaler/ungdomsgårdar etc. som BOKAR era artister så dom kommer till eran stad. Så istället för att tjata på era artister som inte kan göra någonting åt era önskemål, gå ut och tjata på klubbarna i eran stad som bokar artister. Tjata på dom som har tillställningar och koncerter.

Om artisterna skulle bestämma själva så skulle vi spela hela tiden, varje dag, i alla städer. Dessutom skulle alla vara svintäta!

Tänk på det nästa gång. Det är inte jag som bestämmer. Ring era lokala klubbarrangörer redan idag och be dom boka oss, så kommer vi!

12 kommentarer:

 1. Den tvåarmade banditen26 januari 2010 12:49

  Väl talat.

  SvaraRadera
 2. Jepp. Det gäller att ligga på arrangörerna!

  SvaraRadera
 3. du e jättepoppis på muningatan 4 i uppsla, när ska du komma hit & spela??

  SvaraRadera
 4. kom till västerås! :P hehe

  SvaraRadera
 5. Du är jävligt inne på bron mellan Vasaparken och Grönsakstorget i Göteborg. Kan du komma dit och göra snöänglar igen, det var alldeles för många år sen.
  Kompaniet har bytt namn, men vi känner igen öppningen till helvetet när vi ser den.

  Mvh

  Will Madickfit

  SvaraRadera
 6. Hade det funnits arrangörer i arvidsjaur hade jag inte slutat ringa. Samhället jublar när arvingarna kommer en gång varje år, resten av tiden kastas det brandbomber och sånt

  SvaraRadera
 7. sean banan hade sagt: RUUUUUUMPA!

  SvaraRadera
 8. Dags att dunka upp din och pstqs skit på spotify!

  SvaraRadera
 9. Det är sant. Har fan aldrig tänkt på det så riktigt.. Ska genast ta kontakt med den lokala nattklubben. Respekt, Johan!

  SvaraRadera