fredag 27 februari 2009

Seron och Leo - where are they now?

Folk frågar mej ofta om Seron och Leo.

I ärlighetens namn så har jag faktiskt ingen aning om vad Seron gör nuförtiden.
Vi skulle ha träffats i Karlstad en gång för en massa år sedan när det var tänkt att jag skulle battla där. Men sen blev det ingen battle så min resa till Karlstad blev inställd.

Vår kontakt bröts helt när han slutade rappa. Förutom ett eller två ganska udda telefonsamtal. Den bröts dels för att jag tyckte det var lite psykos, och dels för att jag tyckte våran vänskap och allt vi gjort tillsammans och arbetat för ifrågasattes när han fördömde musiken som jag lever för, kort sammanfattat.

Leo jobbar och lever som han gjorde innan musiken. Leo och jag umgicks inte på samma sätt som jag och Seron gjorde eller som jag och PST gjorde. PST och Seron känner respektive kände Leo mycket bättre än vad jag gjorde. Vi var ju vänner, men vi ringde sällan varandra och snackade skit om man säger så.

Leo sa faktiskt i början av MBMA att han inte var säker på hur mycket tid han skulle orka lägga ner på det hela, så sen när allt som började som ett löst crew blev lite mer seriöst så blev det för mycket för Leo. Han var rätt trött på hiphop redan då, på vad som sas och hur den var så jag vågar inte ens grubbla på hur han uppfattar den idag.

Med detta sagt, så har jag haft jävligt roligt tillsammans med dom och tycker att både Seron och Leo är två utav Sveriges bästa textförfattare om än dom aldrig skriver ett ord till.

Det är inte utan att man saknar dom gamla dagarna ibland.

9 kommentarer:

 1. Där svarade du på en fråga, som jag tror större delen av hiphopsverige frågat sig länge nog nu.
  Riktigt bra Johan!
  Lätt Hip-hop Sveriges bästa blogg. Med andra ord den enda bloggen värd att följa!
  Jag antar att morgondagens låtsläpp(om jag förstod rätt) som vanligt inte heller kommer att göra mig besviken

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. Hehe de går ju inte en dag utan att man tänker på hur de skulle se ut idag om inte Seron & Leo valt att sluta;)

  SvaraRadera
 3. Sveriges mest eftertraktade, textförfattare. Gött och få veta hur de ligger till...

  SvaraRadera
 4. Tack för ännu ett intressant inlägg! hoppas de kommer fler Mbma(org12+pstq) låtar i framtiden :)

  SvaraRadera
 5. Förresten så kan jag tipsa alla om Dj Larges intervju på JustDet.se - http://www.justdet.se/visaprofil.aspx?id=128

  står en del om Mbma/Organism 12

  "Vem som helst-tolvan spelades in i min systers lägenhet. Vi inredde hennes garderob med en filt och kuddar som isolering, och där inne fick man stå och rappa under filten. Johan stod i kalsonger och spelade in hela tolvan för det blev för varmt annars. Sen köpte jag en bärbar garderob som jag och farsan tätade. Men den var ganska liten. Jag kommer ihåg att PST/Q var lite tjockare på den tiden och fick inte plats, så han fick köra med öppen dörr. Det var nästan för tätt, så ljudet lät burkigt och instängt. "

  SvaraRadera
 6. Asså med risk för att hamna i kategorin "kiss-ass" så måste jag fan ändå säga att den här bloggen kan vara det bästa som hänt på jävligt länge. Kan tänka mig att postcounten på whoa har dykt som fan sen du startade eftersom folk inte har så jävla mkt att spekulera i längre. Nice att pst lever med, ett mbma släpp snart hade varit nice som fan

  SvaraRadera
 7. om du har lust så kan du väl berätta lite om dina äldre projekt typ (Smuts&Co, Ungdumshälsan &Retarderat Eleverade - och alla jag glömt) Tror de är många som är intresserade att veta lite mer :) inklusive mig själv!

  SvaraRadera
 8. Tror att Leo har nåt slags radioprogram.
  http://www.archive.org/details/LeoOlofssonLeoRuckman

  Grym blogg.

  SvaraRadera
 9. Synd att 2 har slutat men du och pst kör fortfarande?

  SvaraRadera