torsdag 2 augusti 2012

Daltone & Organismen - Flugvikt

Daltone släpper YouTube-mixtape filmat med en iPhone!

Fem klassiska instrumentaler och en mobiltelefon. Så skulle man kunna skriva ner receptet för Daltones YouTube-mixtape #ÅttanVarEttKonstigtÅr som släpps i sin helhet idag.

Under sommaren har Daltone bland annat tagit med oss in i studion genom ”Mick Check”, låtit oss följa med på en inre färd med ”Många som väntar” och förflyttat oss till andra världsdelar via ”Flyr Iväg”. Hela resan filmad med en mobilkamera!

I den sista videon ut är det Thomas Rusikas mörka dänga ”Featherweigth” som fått ett nytt uttryck när Daltone tillsammans med kollegan på Ledighetsmaskinen, Organismen, gör den till ”Flugvikt”.

Länk till Daltone & Organismen - Flugvikt Länk till hela mixtapet #ÅttanVarEttKonstigtÅr

Daltone & Organismen - FlugviktDaltone - #ÅttanVarEttKonstigtÅr (hela mixtapet)Daltones andra album ”Höga toppar djupa dalar” släpps i höst via Ledighetsmaskinen/Svenska inspelningar

5 kommentarer:

 1. Är det bara jag, eller fattas länken till mixtapet?

  SvaraRadera
 2. @ Roger

  Det är bara att klicka på det nedre youtubeklippet så spelas hela mixtapet upp för dej.

  SvaraRadera
 3. Har nu lagt till en extra länk dessutom.

  SvaraRadera
 4. bland dom bästa verser jag hört dig spotta på mkt länge, hoppas att du börjar närma dig nivån du hade på garotta igen. #canitbethatitwasallsosimplethen

  SvaraRadera
 5. Alltid när hösten kommer blir jag så jävla sugen på att lyssna på petar på dödar saker med pinnar, den skivan är fan som mitt soundtrack för hösten. Fan asså saknar verkligen dina låtar i den stilen.. Den bästa svenska hip hop skivan hands down..

  SvaraRadera