måndag 18 juni 2012

Diskografi blir tillgänglig

Från pressutskicket:
ORGANISMENS KATALOG BLIR TILLGÄNGLIG PÅ SPOTIFY OCH ITUNES VIA SVENSKA INSPELNINGAR DEN 20 JUNI 
Lagom till nubben och midsommar-sillen släpps äntligen Organismens (tidigare Organism 12) katalog digitalt. Organismen är en av Sveriges mest uppskattade och unika hiphopartister, ofta hyllad för sina texter men med en hittills relativt svåråtkomlig katalog där mycket givits ut i begränsade fysiska upplagor.  
Den 20 Juni gör Universal-etiketten Svenska inspelningar via ett distributionsavtal med Organismens label Ledighetsmaskinen albumen "Bakom kulisserna", "Petar på döda saker med pinnar" och "Om gud vill och vädret tillåter" tillgängliga via Spotify och iTunes. Ett stort antal singlar och EPs från Organismens katalog släpps samtidigt, liksom höjdpunkterna från Organismens band Mobbade Barn Med Automatvapen - EPn "Nu ännu drygare" samt singlarna "Vulgära vovvar" och "Musiken".  
Den omfattande katalogen sträcker sig från 2000 till 2012. För intervjuer och ytterligare information kontakta organismen@gmail.com

3 kommentarer:

  1. Får nog skaffa spotify ändå...

    SvaraRadera
  2. Men fixa så det släpps utomlands också tack.

    SvaraRadera
  3. Vet att det är helt irrelevant här. Men i den gamla R.E låten "2 i gemet" vartifrån är samplingen "snyggast i hela uppsala"?

    SvaraRadera