onsdag 28 september 2011

Ett Ton Tegel


Så mina damer och herrar, då var den släppt!

Saxat från våra kära vänner på Streetfashion.se:

“Ett Ton Tegel” som gästas av Öris & Ågren är den andra läckan från Tommy Blacks kommande projekt – The Medkit.

(Den första läckan “Supernatural” som släpptes i juni och gästas av Ab-Soul hittar ni här: http://fb.me/WabgDQzc ).

Förutom Organismen och Öris samt ett gäng instrumentaler så kommer projektet även att gästas av bl.a Butch Cassidy & Pr1me (Blues Brotherz), Schoolboy Q och Stockholmssyndromet för att nämna några. The Medkit skulle ha släppts redan i April 2011, men har blivit uppskjutet och är beräknad att släppas i slutet av hösten detta år.

Tommy Black är en producent från Sverige som främst är känd för sina samarbeten med Top Dawg Entertainments Kendrick Lamar, Ab-Soul och Schoolboy Q och är en av nyckelproducenterna på Kendrick Lamars kommande LP som beräknas att släppas i början av 2012. Tommy ligger bakom produktioner som “Blow My High (Members Only)” och “Chapter Six” från Kendrick Lamars kritikerrosade Section 80, “Heaven & Hell” från Kendricks (O)verly (D)edicated, “Fantasy” från Schoolboy Qs Setbacks och “Almost There” från Ab-Souls Long Term Mentality, och listan fortsätter.

För er som också vill kolla in Tommy Blacks intrumentala ep “Interludes Of Life” som släpptes i år, så hittar ni den här: http://fb.me/PDjiA1pX ).

Så medans säcken till The Medkit håller på att knytas samman får ni checka ut - Ett Ton Tegel med Tommy Black, Öris och Ågren.

Tommy Black feat. Öris & Ågren
Ett Ton Tegel
LADDA NED

13 kommentarer:

 1. shit de e fan bästa låten iår !

  SvaraRadera
 2. varför kan man inte bara få ladda ner alla skivor :( jag har inte råd med spotify! om du kommer till malmö lovar jag att betala inträde

  SvaraRadera
 3. Oj, är det sant?! Nu tycker jag att Blow My High är den sämsta låten på hela Section80 men det är mest för att den är så annorlunda jämfört med de andra låtarna. Sjukt coolt att en svensk producent varit med och producerat det som i mina ögon är årets bästa skiva för den bästa rapparen de senaste två åren.

  SvaraRadera
 4. Galen låt! 5/5

  SvaraRadera
 5. Styr upp fler Ett Hund-tröjor!

  SvaraRadera
 6. I klass med Låt mig andas ut! Saknar ord om hur bra detta är. Beatet, dina och öris verser - perfekt rakt igenom, tack för denna!

  SvaraRadera
 7. Sjukt tung, hörde den först på P3 när Ametist (stavning?) hyllade den, keep it up dawgs!

  SvaraRadera
 8. jävla bra skit, underbart beat

  SvaraRadera
 9. oh galen skit!!! fortsätt döda...

  SvaraRadera
 10. Så sinnessjukt tung. Jag upptäckte den tyvärr ett par år för sent och hittar inga länkar till den nånstans. Någon som har nåt så man slipper lyssna på youtube?

  SvaraRadera