söndag 27 februari 2011

Klicken heter DBS!

Jag är helt mållös. Vad ska man säga? Hur ska man uttrycka sig?

Jag ligger på soffan i Uppsala och bara tänker och tänker, hela tiden med ett stort leende på läpparna.

Det känns som den här spelningen verkligen var något som behövdes. Inte bara för oss artister utan även för publiken. Det känns som vi står på tröskeln inför något helt nytt, vi tillsammans med er.

Med få undantag, så ger ingen artister som oss uppmärksamhet. Men se vad som händer så fort nån ger oss chansen? Vi säljer ut hela skiten, fullsatt hus med en publik som visar mer kärlek än någonsin - och inte en enda av oss har låtar som spelas på radio.

Jag vill tacka alla i DBS för den fetaste spelningen i mitt liv som rappare.

Ett stort tack till Swedun Distribution och Diamond Supply Co. för att dom tror på nåt annorlunda.

Och ett enormt tack till Miguel som bokade oss. Tror jag kan tala för oss alla när jag säger att vi älskar dej! Detsamma gäller självklart publiken; tack för en sjuhelvetes afton som redan nu är inristad i historieböckerna. Vi älskar er.

Men...

Bli aldrig som oss!

Ågren

25 kommentarer:

 1. Helt underbart! Konstant gåshud under hela spelningen, men besviken på de så kallade kollegorna på katter och hundar. M B M A!. å en svinig jätte i publiken som tog allt för mycket plats var han än var. först knuffandes i baren, sen framför scen, i merch och bland jackorna. Lätt längsta personen jag sett på flera år så skriv gärna hans namn så jag kan skicka obehagliga tidningsurklippta ord till den jävlen! saknade även chillar som en kung. kändes som jag stod ensam å skrek efter den! men trots jätte, stundvis bristande engagemang å missad låt så var det lätt bland det absolut bästa jag sett sen jag var en liten knodd! trodde inte detta skulle toppa känslan av mbma på hultsfred, men tror fan jag gåshudade mer under denna sjuka spelning! fick även en mer positiv bild av qeff som jag aldrig gillat. å zamora, fy fan vilken stjärna! mest förvånad över hans prestation som helt ärligt var bland det bästa jag sett trots att jag knappt hört något med mannen innan. Var tveksam till hans funktion innan men herrejävlar vilken kille! full som fan å precis hemkommen å upptäckte precis att jag har en t-shirt där det står dum i huvet på! tack som fan för den<! nu blir mamma stolt! godnatt å puss

  SvaraRadera
 2. menar absolut inte bristande engagemang hos ddb utan självklar syftade jag på publiken! / fuller och trött tjavo ovanför

  SvaraRadera
 3. oscar johansson27 februari 2011 11:01

  fetaste spelningen i mitt liv! tack som fan för igår! längtar tills nästa gång.

  SvaraRadera
 4. vad var det med katter o hundar ?? såg att det var acapella på youtube. var inte där så vet ej.

  SvaraRadera
 5. Sitter å sumerar kvällen i huvet, jag kan inte säga annat än att det var helt jävla otroligt, vill inte strö salt i sår men dom som inte var där missade verkligen århundradets kväll :) vill bara tacka för en oförglömlig kväll. Tack

  SvaraRadera
 6. monsterspliffen27 februari 2011 14:20

  katter & hundar va fetare än ever! allt var så jävla bra, har fortfarande svårt att smälta känslan, tack som fan å ett stort jävla big up till hela DBS för att visa alla hatare att svensk hiphop är på topp!

  SvaraRadera
 7. Absolut bästa konserten jag varit på ! knuffar ner ice cube, jay-z med flera, gnällig snubbe här ovanför, finns inget o klaga på tål du inte en knuff stanna hemma.
  Skönt o va slug

  SvaraRadera
 8. En mycket BRA spelning :) hoppas ni kommer te Götet nästa gång och röjjer ännu mer!!

  SvaraRadera
 9. Till anonym första kommentaren:

  Antar att det va mej du menade. Med tanke på att du skrev ditt inlägg 08:17 så kan inte din kväll vart så lyckad.

  Peace!

  SvaraRadera
 10. hehe, menade absolut inte att vara bitter. kom hem kl. 8 så min kväll var jävligt lyckad! som sagt bland det bästa jag sett, men tyckte väl av mitt inlägg att döma uppenbarligen att publiken sög röv vissa ggr, men var ju inte där för eran skull.

  SvaraRadera
 11. Tack för en riktigt bra kväll. Bland det bästa jag varit på. Grymt jävla bra faktiskt. Fullt ös från början till slut. Filmade lite med mobilen http://www.youtube.com/watch?v=o3hdSLAaGB8

  SvaraRadera
 12. Tack för igår. SJukt.

  SvaraRadera
 13. Fyfan att man missade. inte 18 och så. Men vi syns på Peace & love!

  SvaraRadera
 14. Får tacka för igår! Har dansar breakdance i 9 år så varit på många jams och föreställningar men detta var mycket fetare än jag tidigare upplevt, den svenska mentaliteten brukar vara att alla står och tittar och någon enstaka gång hojtar till...

  Igår fick vi verkligen se hur en älskande publik ärar sina kungar! Precis som organismen skrev, detta var något som behövdes efter timmar av lyssnade på diverse släpp.

  Utöver att allt var oförglömligt och något som inristat och kommer talas om som en av dem bästa stunderna i livet vill jag endå ge extra propps till Organismen, Dalton och Marke som kom ut efter spelningen och hälsade på oss fans. Helt sjukt nice att få ta i hand med folk som förgyller min dag och lyser upp mörka stunder med många leende som följd, helt enkelt få tacka och visa sin uppskattning!

  Stort tack och på återseende förstås!
  /Jonathan

  SvaraRadera
 15. underbart, älskar er! bästa ever! puss

  SvaraRadera
 16. http://www.youtube.com/watch?v=7BnyZaMWltA Avslutningen på konserten.

  SvaraRadera
 17. Någon som sitter på fler filmer/bilder ifrån spelningen?

  SvaraRadera
 18. Äntligen landat! var helt förstörd igår, men jävlar vilken spelning ni gav oss! jag å mina vänner bestämde oss i fredags kväll att dra upp. Vi hyrde bil, fixade biljetter å körde från Jönköping fram och tillbaka! Lätt värt besväret och varenda spenderad krona! Mina vänner som avskyr hiphop och blev ditlurade av mig stannade dock inte länge, men jag njöt från början till slut! Tack!

  SvaraRadera
 19. Sjuk spelning, det bästa jag har sett i Sverige. Ni måste göra några DBS mixtapes.

  SvaraRadera
 20. vart kan man köpa tröjan nudå :O?

  SvaraRadera
 21. Hej Ågren!

  Till att börja med, tusen åter tusen tack! Spelningen var magisk på alla sätt och vis. Filmade min och min polares resa till storstaden samt spelningen, tänkte om du ville se, HD klipp är aldrig fy skam!

  http://www.youtube.com/watch?v=cbKM2G9bKco

  Mvh

  Dittin

  SvaraRadera
 22. Jag och två polare bilade närmare 45 mil för att få se spelningen.
  Och det var lätt värt det.

  Tack för en oförglömlig kväll!

  SvaraRadera
 23. soft! du får gärna komma norrut vid tillfälle!

  //hallonbåten!

  SvaraRadera
 24. Vad har hänt med bloggen? Känns som den har blivit sämre och sämre... Vart är alla sköna inlägg, och varför kommer de så sällan när det väl kommer något?

  Om du är upptagen med inspelning är du förlåten, inte annars!

  /JA

  SvaraRadera