måndag 31 januari 2011

Queff - Äntligen Erkänd (prod. Academics)


En av mina favoritrappare just nu släppte idag den första låten tagen från hans kommande mixtape Godnattis Klockan Tolv På Dagen. Jag pratar om ingen mindre än Queff.

Saxat från The Soul Lounge:
Queff – Äntligen Erkänd single ute nu!

”Äntligen Erkänd” är första singeln från Queff’s kommande släpp ”Godnattis Klockan Tolv På Dagen”.

Singeln, som är producerad och gästas av Academics, sätter tonen för det kommande släppet – rå och urskillningslös lyrik, levererad med en ärlighet som vanligtvis inte, om ens någonsin, visats upp inom svensk hiphop.

Med ”Äntligen Erkänd” visar Queff att han lever upp till hypen som byggts upp kring honom som en av den nya generations bästa rappare – detta är hiphop med själ, musik att känna och relatera till, oavsett ens egna livserfarenheter.

”Äntligen Erkänd” släpps exklusivt i samarbete med The Soul Lounge, omslaget är illustrerat av Slugen och designat av MMD.
Varmt välkomna att ladda ner och håll ögon och öron öppna efter ”Godnattis Klockan Tolv På Dagen” som släpps i februari 2011.

Passa även på att ladda ner ”Greetings From Russia” – Queff och Denniz Prime’s hyllade mixtape som släpptes på www.streetfashion.se och bl.a utnämndes som ett av 2010′s bästa onlinesläpp av Kingsizemagazine!

Queff - Äntligen Erkänd (prod. Academics)

LADDA NED

LADDA NED (alternativ länk)

LADDA NED (alternativ länk 2)

3 kommentarer:

  1. Godnattis klockan tolv på dagen? Det var då ett... intressant namn på ett mixtape.

    SvaraRadera
  2. Grym låt ifrån Queff. Men fan vad jag hade velat höra dig på det beatet.

    SvaraRadera