måndag 25 oktober 2010

Dizaster vs. Nocando

Det här kan mycket väl vara en av de fetaste battles som kommer hända i år.

Nu för tiden när alla battles är skrivna så är det kul att se Dizaster och Nocando blanda det skrivna med det improviserade så pass bra som dom gör.

Men herregud vad Dizaster mördar motståndet. Framför allt hans tredje vers.

5 kommentarer:

 1. Dizaster är grym i den här battlen, och hans teatraliska och vilda rap-personlighet skapar intressa för hela scenen, ofta tyckt han varit dålig text-mässigt förut dock men nu bra. Men jag tycker Nocando är överägsen honom text-mässigt, blandar personals, med otroliga freestyle rader och är i mina ögon lätt den bästa battlaren. Han freestylar bäst av alla, de flesta skriver allt i Grind Time Now men han mixar upp det och är ändå bäst. Han kommer sällan med Generics, och kör massa olika stilar. Dizaster kör bara en stil vilket krymper honom. Det här fuckin bästa battlen nånsin hittils! och sveriges battle scen har aldrig haft en battlare i närheten av Grind Times 10 bästa rappare, har alltid varit enfaldigare skrytrap..Nocando gör oxå bra låtar till skillnad från de flesta andra i Grind Time. Nocando och Maness,lätt de mest orginella och mångfacetterade i Grind Time.

  /Iuy

  SvaraRadera
 2. albin Henriksson27 oktober 2010 09:27

  OJ! shena va najz detta va. diz har alltid vart min favorit sen jag börja spela grindtimes klipp på tuben. tack för denna gudfadern! / Hyde!

  SvaraRadera
 3. Dizazter slaktar.
  Vilket spektakel han ställer till med, men han gör det jävligt bra.

  SvaraRadera
 4. Intressant, Jag måste säga att jag tycker att Nocando tog det här. Verkligen funnit sig i grindtime nu! Om du skulle liknas med någon i GT så är det nog Dizaster, samma agressivitet. Kolla in Soul Khan vs QP om ni missat det, "body bag" som jänkarna säger.

  SvaraRadera
 5. Anonym, The Saurus slaktar allt och alla när det handlar om ren freestyle. Sen finns det de som är mycket bättre på att mixa förskrivet med freestyle och mycket, mycket bättre på helt förskrivet.

  SvaraRadera