måndag 12 april 2010

En liten lägesrapport

Först och främst så får man väl tack för det varma mottagandet av Du Är Knark. Jag hade ett hum om att ni skulle gilla den, men trodde inte att folk skulle reagera så. Tusen tack för alla varma kommentarer, mail, tweets, vad som... tack som fan!

Har även sett att folk påpekar att några länkar är nere till albumen etc. inne på Usershare-sidan. Jag ska ladda upp allting så fort som jag får lite tid över. Och angående Spotify, så har den digitala distributörens servrar (eller om det var Spotifys egna servrar?) haft problem med att ladda upp musiken. Både Om Gud Vill och Bill & Bull skulle varit uppe den 23:e mars. Men får fortfarande bara "inom en vecka typ" som svar från dom. Hur som helst så är det på gång.

Just nu sitter jag och skriver på en version som Large har lagt sång på. Snart klar med min andra vers. Med lite tur så får vi upp den här på bloggen i veckan. Håll tummarna för oss. Tror ni kommer gilla den.

4 kommentarer:

 1. Du är knark var riktigt fet! Ser fram emot den nya låten!

  SvaraRadera
 2. Blev sugen på höra. Hoppas den släpps nästa vecka. Don't make me cry son...

  SvaraRadera
 3. Hej Johan,
  Angående det jag twittrade nyss. Det var klippet till knark jag menade, vore det ok för dig/er om jag klistrade in det i en bloggpost på min blogg och bloggade lite om det. Vet inte exakt hur ni vill ha det men ville gärna veta ja/nej innan jag kanske gör det.

  Många hälsningar
  Annika
  (bloggar här som politiker: http://beijbom.blogspot.com )

  SvaraRadera
 4. Du är knark går på repeat. Tvingar den på alla osvenska vänner. Med gott resultat. Skulle vilja höra ett samarbete med Peshi igen. Omaka par dansar fortfarande på min inre hud.

  J

  SvaraRadera