onsdag 3 mars 2010

Uppe med tjyven!

Idag är det först lite fixande och donande inför flytten. Japp, det är dags att flytta ifrån Batgrottan till större miljöer. Jag har fram tills nu, oavsett vart jag bott, alltid hyrt i andra hand. Men nu har det styrt upp sig. Äntligen. Det blir en trerummare på 93 (eller om det var 94?)kvadrat, så nu är det on like donkey kong som man säger.

Sen om några timmar så dyker Öris upp. Vi ska kolla igenom vilka låtar vi ska köra på lördag. Vi ska även skriva lite på ett par beats som vi har plockat på oss. Ett helt vansinnigt beat från Larran och ett från Agonist om jag inte är helt ute och cyklar.

Imorgon blir det en blixtvisit i studion för min del. Jag ska spela in en vers till Anton Kristiansson. Men det kommer garanterat inte smyga förbi er obemärkt.

Har även klurat på det här med att släppa en EP, och en EP kommer det bli. Måste bara spela in en låt till på ett beat som jag fått av Large. Efter det så är det bara en mix kvar på den.

Jag har även en ny tshirt på gång som jag tror ni kommer gilla som attans. Det blir en klassisk fras och lite där till. För tillfället så kommer det inte tryckas fler Monsterspliffar eller Vulgära Vovvar. Dock har jag några kvar av båda, även om det börjar bli rätt utgallrat i storlekar. Men är du intresserad av att införskaffa en? Passa på nu. Sen är det kanske för sent.

Lämnar er med en låt som går varmt här hemma.

10 kommentarer:

 1. Grattis till lyan!

  Fan va fett med sammarbete med Anton! Kommer bli galet bra!
  Hur ser storlekssorteringen ut på tröjorna som är kvar? Kommer det krängas på Grand/mosebacke?

  SvaraRadera
 2. Kan inte annat än att säga fan vad fett om rubbet!:) T-shirten ska införskaffas oavsett hur den blir, göra sällskap med de andra två liksom. Keep it up!

  SvaraRadera
 3. ooh längtar till ny teeshirten. Kommer säkert bli skitfet !;)

  SvaraRadera
 4. Taggar en ny T-shirt lär bli fett stilrent! Schysst att du skaffat dig ett bättre ställe också! Skulle verkligen vilja skaffa en "vulgära vovvar" shirt i L helst men m funakar i nöd men är lite osäker på hur jag ska gå tillväga skulle vara schysst med lite guide hjälp?

  SvaraRadera
 5. Klicka på bilden (på t-shirten i vänster menyrad) för att beställa... Aka skicka han ett mail...

  SvaraRadera
 6. Överfett med en till t-shirt!!!
  Flyttar du inom Luthagen eller rör du dig utanför orten?

  Anton Kristiansson + Organismen = Lycka!

  SvaraRadera
 7. haha han knubbisen i videon ser ju ut som nutty professor

  SvaraRadera
 8. Jag vill köpa en monsterspliffar tröja men du har ju bara dem i mega strl :( Vill ju ha den i xs eller s. Eller du har det nu kanske? :D Du kanske skulle fortsätta med den fast göra den vit med svart text? Tror många skulle vilja ha den också :)

  SvaraRadera
 9. fan det börjar hända bra saker =) kul kul!

  SvaraRadera
 10. Köp en stor t-shirt o krymp i tvätten om du vill ha mindre, funkade för mig, fast ofrivilligt!

  SvaraRadera