onsdag 10 februari 2010

He's alive!

Vad gör man?

För tillfället så jobbas det friskt med Störst I Duschen. Jag har faktiskt även en annan grej i görningen, men den tänkte jag nog vänta lite med att berätta något mer om. Ska klura lite mer på det hela.

Iallafall så kommer både Bill & Bull och Om Gud Vill att dyka upp på Spotify inom kort. Ge det en månad så är det uppstyrt. Det kommer även att finnas tillgängligt via iTunes och lite andra digitala tjänster för den som känner att den vill köpa loss nåt i efterhand. Störst I Duschen och våra kommande projekt kommer även dom att finnas tillgängliga att köpa/lyssna på (itunes/spotify) men självklart kommer jag även att släppa det på bloggen, helt gratis.

Angående de gamla släppen så jobbar jag lite på det. Får se hur det blir med dom.

Jag har varit ganska skeptiskt inställd till både Spotify och liknande tjänster, men om det är där folk vill lyssna på sin musik så får man väl servera dom på plats.
Dessutom så vill jag kunna erbjuda er fler möjligheter. Det finns uppenbarligen folk som vill supporta sina artister genom att köpa musiken.

Hur som helst.

Vill man köpa musiken - kanon. Vill man streama - kanon. Vill man ladda ned den gratis - kanoners. Bara ni lyssnar så är det all gravy för mej!

Angående Störst I Duschen så har Roffe Ruff välsignat oss med en monsterrefräng. Med andra ord så har låten Rökringar nu alltså Uppsala, Stockholm, Malmö och Göteborg på sig. Jävligt trevligt!

22 kommentarer:

 1. Sjukt bra mind set gällande musiksläppena, uppskattar det grovt att man får ta del av din musik gratis. Har dock letat efter Petar på döda saker med pinnar i CDshopparna här i närheten men ingen lycka, får väl beställa om jag känner att jag har deg över.
  Håll flaggan högt =D

  SvaraRadera
 2. Spännande!
  Tungt att Roffe är med också!

  keep it up!

  SvaraRadera
 3. fan va sweet! längtar ordentligt till störst i duschen. Det är trevligt att du är en såb öppen musiker och inte bara säljer musik och släpper mixtapes friskt! Många bra feats =). Keep it up!

  SvaraRadera
 4. Jag ser fan upp till dig Johan.

  /Stort jävla fan som kan relatera till din skit.

  SvaraRadera
 5. Mer Ågren-Öris-Roffe collabs!!
  dem tre musketörerna vafan! :D
  grymt kul att de händer grejer längtar till störst i duschen :D

  SvaraRadera
 6. Tror faktiskt din musik kommer spridas ännu mer när den kommer finnas på spotify. Rätt tänkt. Ser grymt mycket fram mot Störst i duschen.

  SvaraRadera
 7. Big up från skogen

  SvaraRadera
 8. Fett att det kommer upp på spotify äntligen!
  Hoppas bara på att den inte är Bill och Bull smörja på detta tape, snälla, se till så att lyriken är i centrum! Det är ju trotts allt därför nästan alla av dina fans lyssnar på dig.

  SvaraRadera
 9. Grymt! Roffe e fa.an fet. Blire någon grym video i stil me vita kaninen videon till det hela?

  SvaraRadera
 10. Vore svinkul om ni spelade in nån musikvideo till nån/några av låtarna på nya plattan som Calle säger!

  Eller slänger ihop nåt trevligt halvseriöst med lite klipp från när ni spelar in osv

  Någonting vore trevlig i alla fall!

  Pz!

  SvaraRadera
 11. lyriken på bill och bull är det väll absolut inget fel på

  SvaraRadera
 12. Du är den bästa rapparen jag känner till!!! Synn bara att du inte har lagt upp musiken på spotify tidigare, men bättre sent än aldrig så att säga :)

  SvaraRadera
 13. FUCKING YES!

  Som jag har längtat efter ditt nyare material på spotify!

  SvaraRadera
 14. du har så jävla rätt inställning att man blir rörd. tack för att du lyckas med det ovanpå att göra tidlös musik. awesome.

  SvaraRadera
 15. jacob andersson12 februari 2010 22:46

  håller med dem andra här. det borde finnas en liten liten fabrik som kunde få ladda ner musik, bränna på skivor där artisten har valt motiv, och den här lilla fabriken kunde tryckt upp riktiga booklets så man får skivor som det va förr och fortfarande kan köpa, jag är en person som verkligen älskar den fysiska cd-skivan/lp-skivan, booklet, omslag, doften av en ny skiva. och att man får ge sin favoritartist en liten krona. och att man fått jobba/spara ihop pengar till det. man ränner runt som en idiot för att samla ihop godbitarna på tradera innan cd-skivan dör ut.

  SvaraRadera
 16. jacob andersson12 februari 2010 22:51

  det finns fan inget skönare än att komma hem efter träning/jobbet fredagar, korka upp, lägga på en vinylare och höra bruset innan musiken kommer igång. förstår såklart att kidsen idag vill ha det gratis, men liksom shit vad mycket man går miste om, både nu när inget släpps mer än via datororrororoiserad verksamhet. snyft.

  SvaraRadera
 17. Shu,

  Om det finns nån artist(och allierade) som jag oavkortat skulle stödja genom att kunna betala för musiken så är det garanterat Organismen. Inge snack. Om musiken kommer upp som betal tjänst så pröjsar direkt.
  Support your local artists=)!
  Peace!

  /robin

  SvaraRadera
 18. Sweet!
  Fick just sms från tjejen om Mitsubishi fanns på spotify.

  SvaraRadera
 19. haka på flatr trenden http://flattr.com/beta/

  (btw, visst ere timbuktu eller ngn som låter exakt som honom i presentationsvideon)

  och http://listen.grooveshark.com/ kan man använda också ist för spotify

  SvaraRadera
 20. Men då har jag en fråga, om jag köper säg tre låtar på iTunes från Petar på döda saker... Hur mycket får du då? Man vill ju vara säker på att du får pengarna och inte någon annan!

  SvaraRadera