torsdag 10 december 2009

Hur jobbar vi? Det är såå vi jobbar!

Har under dagen suttit och gått igenom beats. Leverantörerna är för tillfället Large, Ava, Hofmästarn och Kryptonite. Alla har självklart gett mej riktiga monster. Men Kryptonite gav mej nio beats och jag kan säga så mycket som så, att det kommer bli jävligt svårt att välja vilka man ska ta. Krypto brukar i och för sig alltid vara grym bakom spakarna, men här kan karln ha överträffat sig själv.

Jag och Öris kommer med andra ord att vara tungt beväpnade i rimstugan.

Tycker det är svinkul varje gång Uppsala avancerar. Jag och Larran, Afasi & Filthy, Akilles och Professor P, AFC, Spakur, Labyrint, Kryptonite, Kung Henry och misstar jag mej inte helt så befinner sig även Kid Colt i Uppsala.

Listan växer och lika så gör vi!

11 kommentarer:

 1. Sjukt kul med så många talanger från hemstaden alltså!:) Köpte faktiskt AFCs laddish ep på cd-fyndet för ett par månader sedan, smaskigt! Och en riktig juvel i samlingen är din platta Johan, "Vem som helst" ep:n, ja samt petar på döda saker med pinnar och vulgära vovvar. Lurar i buskarna efter bakom kulisserna, allt ditt shit är fett, tack så mycket för att du förgyller annars gråa blaskiga dagar:)

  SvaraRadera
 2. Jo tror Kid colt pluggar i Uppsala! Ni borde spela in något :).

  SvaraRadera
 3. Svintrevligt! UA!

  SvaraRadera
 4. Hofmästarn & Ågren Låter som att det blir en killer

  SvaraRadera
 5. Fråga: vem är det som bitchslappar dig på loggan? Tolererar du vadsomhelst?

  SvaraRadera
 6. Tja Ågren,

  Har börjat samla på lite LP skivor från artister jag verkligen gillar - och undrar om det finns några LP exemplar av dina album att köpa någonstans? Svara gärna här i kommentar fältet.

  peace

  SvaraRadera
 7. Jag har också noterat att Uppsala ta mig fan är Sveriges hiphopstad nr 1! Sjuuukt mkt kompetent folk!

  SvaraRadera
 8. Vic, det är ju hans egen näve. Jag tycker mer det ser ut som han döljer en gäspning. Och jag håller med mr Kaniff, Hofmästarn på beats jösses! kolla "min stad" med Daltone
  på youtube!

  SvaraRadera
 9. Det är ingen bitchslap han får och det är även hans egen hand/arm. I min tolkning är det en metafor till att han håller för munnen som i sin tur ska representera "oh no he didnt!", grov i mun/verbal slaktare :)

  SvaraRadera
 10. Hofmästarn och Ågren! Fan va najs!

  SvaraRadera
 11. Kan inte bli annat än grymt.

  SvaraRadera