torsdag 11 juni 2009

Vad fan händerå?

Tomma Ord klickade in på 4000 plays/nedladdningar på nolltid. Det måste man ju se som nån typ av framgång. En polare sa att han såg när den släpptes, och två minuter senare hade den över 200 plays. Inte illa pinkat.

Ametist skrev även ett par ord angående Tomma Ord på sin blogg. Även om att jag är med i gratistidningen City som kommer ut nästa torsdag, 18:e juni alltså. Tror den finns i Stockholm och Malmö. Nån stad till har jag dock för mej att det var.

Läs vad Ametist skrev här:

Det finns dessutom en intervju med mej, upplagd på Streetcultures hemsida. Intervjun hittar ni här: http://www.streetculture.se/intervjuer/organism12.php

I förra veckan hookade jag även upp med Calle Fleur, som gjorde en intervju med mej till nästa Kingsize nummer. Tror tidningen kommer i slutet av juni. Förhoppningsvis kommer albumet i samma veva.

På tal om albumet, så har vi fått ett par av bilderna till texthäftet. Det ser otroligt fett ut. Om ni besöker bloggen ofta kanske ni har sett bilden till höger, den med Tomma Ord länken. Det är iallafall bilden till låten. Annars har ni den här.


Än en gång är det så klart Björne Bergström som står för mästerverket.

Hörs snart igen.

2 kommentarer:

  1. Nu börjar vi bli lite övervänt på plattan. För helsike!

    SvaraRadera
  2. tjena johan, har slängt upp en forumtråd på whoa, bara för att lite fler ska bli medvetna om släppet!

    SvaraRadera