söndag 21 juni 2009

Angående den pågående bloggflytten

Ser att folk har påpekat att det är en bloggflyt pågång och att det är en "kommersiell" sida. Angående det och kommentarerna i det tidigare blogginlägget så är det såhär.

Jag skulle förstå om det var min musik som blev kommers och började handla om rakhyvlar och hotell som annonserna på Gatuplan pekar på. Men nu är det bara en plats som jag ska prova att skriva på. Jag är ingen bloggare liksom, jag är musiker(!), som ger bort min musik helt gratis och som får en chans och "sätta upp en reklamlapp" för min musik på en av Sveriges mest välbesöka nyhetssiter.

Dessutom så kan jag tjäna en slant på att ge bort musiken gratis, vilken av dom andra rapparna där ute gör det? Vore dumt att inte prova på om det funkade! Hälften av folket där ute sitter och lyssnar på Spotify där dom får reklam mitt i(!) lyssningen, här är det på sidan där jag skriver.

Tror ni känner mej bättre än så.

Jag uppskattar verkligen engagemanget, men ha lite tålamod, det här kan gynna oss alla.

14 kommentarer:

 1. tycker du gör helt rätt i att flytta bloggen. hoppas bara den funkar lika smidigt som nuvarande blogg=)

  SvaraRadera
 2. Fullkomligt efterbliven kritik att dissa dig för att du väljer att blogga på en nischad musiksida istället. Vad spelar det för roll var bloggen ligger? Läs inte bloggen då om det inte passar, gå tillbaka till frizon och lyssna på låtar om kärlek och hur gangster din lokala förort är, inspelade på webcam och med HipHop Ejay, om det nu är er definition på att inte vara "sellout".

  Världen är verkligen full av haters. Gör nåt med era jävla liv istället.

  SvaraRadera
 3. Robin -- Illusion21 juni 2009 13:58

  Handlar nog (för mig iaf) att det känns som om man "tappar kontakten" med dig, iom att du inte skriver på din "personliga blogg", utan skriver för en nyhetssida. Jag är rätt kass på att formulera mig, men hoppas du förstår.

  Men jag klagar inte, så länge jag får lyssna på musiken. Bara ni ser till att fixa RSS :D

  SvaraRadera
 4. Jag tror den stora majoriteten unnar dig alla lyssnare och även pengar. Kör på

  SvaraRadera
 5. Det låter bra, bara du trivs med det! Men det är synd att de gamla blogginläggen inte hänger med(?) Och jag hoppas isåfall att du inte tar bort denna blog!
  // Christer

  SvaraRadera
 6. Skit i hatet, kör din grej mannen det gör du som vanligt bäst ^^,

  SvaraRadera
 7. Fan synd ändo..
  Den här bloggen är helt perfekt!
  Men det gör väll inget, släpp musiken och lite videos med "Rap-life" så är jag nöjd. =)

  SvaraRadera
 8. Det är text som man läser på sin skärm... kvittar det vilken färg det är på bakgrunden eller vad webplatsen heter? personligen är det bara ett musklick på mina bokmärken som behövs för att läsa bloggen. Låt mannen tjäna några extra kronor. Lycka till med flytten, ser fram emot ogvovt.

  Peace

  SvaraRadera
 9. D e ju fortfarande Johan som skriver, sidan har inte samma layout och kanske nån reklambanner härådär... OCH ?!?! spelar väll ingen roll..

  SvaraRadera
 10. När det gäller att marknadsföra sig som t.ex. artist tror jag att det är viktigt att vara konsekvent för att vinna förtroende. Ni andra får tro vad ni vill, men jag tror att det är fel val att byta bort den här mer personligt präglade bloggen. Haters, sellout, efterbliven... hårda ord. Kul att det rör på sig men vafan.

  SvaraRadera
 11. Har lyssnat på herr Ågren sedan mobbade barn tiden, alltså i ca 10år, och en bloggflytt rör mig inte i ryggen, om jag säger så! Keep it up!

  SvaraRadera
 12. Jag känner absolut att du ska få cash för musiken du gör, och att du får det på detta sättet är ju riktit jävla bra. Ingen lider av det ekonomiskt sett. Men jag håller med om att det blir väldigt mycket mer opersonligt. Skulle det inte gå att få hit lite mer reklam istället? Aja, astagg på nya albumet, och snälla, släpp det innan fredag! Taggar utomlands då och vill gärna ha det att lyssna på undertiden. :) Peace

  SvaraRadera
 13. Den här "lilla blogg flytten" får inte mig att lyssna mindre på dig! Ha d e gött!

  SvaraRadera