tisdag 5 maj 2009

What's cooking good looking?

I skrivande stund så vrids det och rattas, justeras och fixas, pillas och donas och mixas och skruvas med Om Gud Vill Och Vädret Tillåter.

Allt är som sagt inspelat sen några veckor tillbaka och just nu är det mastring på gång.

Jag är så jävla spänd inför att få släppa det. Vi jobbar för att få allt klart och släppa det nu i maj. Jag ber till gudarna att det ska gå vägen. 

Vad mer är nytt?

Inom kort så kanske det även är en bloggflytt på gång, men mer om det senare.

Spelning pågång i Halmstad, men det tar jag mer om senare också.

Förutom det så var det ju valborg förra veckan. Det må vara amatörernas afton, men proffsen (som jag gärna vill titulera mej), vi körde faktiskt vi också, och i ärlighetens namn så har jag inte riktigt hämtat mej sen dess så det är därför det inte haglat inlägg. Dessutom spökar min allergi och tinnitusen fullkomligen vrålar i huvudet på mej. 

Om nån förresten vet nåt ut över det vanliga om tinnitus, droppa gärna en kommentar innan it's all gone peter tong.

Sen har ni säkert sett "Just Nyss Sektionen". Så även om ni inte pallar hänga på twitter så kan ni se det jag skriver här på bloggen. Känns som det är lättare med allt på samma ställe.

Så, tillsvidare... Ladies egentligen, Hellqvist has left the building.


14 kommentarer:

 1. Hahaha, Ladies egentligen, sjukt klassiskt!

  SvaraRadera
 2. Halmstad? FYFAN VA FETT! hoppas information kommer upp här, om du kommer ner hit lovar jag dig att vi fixar publik!

  SvaraRadera
 3. Enligt denna sida ( http://en.wikipedia.org/wiki/Tinnitus ) ska "subjektiv tinnitus" kunna förebyggas bl.a. genom att undvika koffein och nikotin.

  Om det är sådan tinnitus du har, eller om livet ens är värt att leva utan dessa substanser, vet jag dock inte..

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset, alla tips är välkomna. Men som du säger, utan nikotin och koffein så finns det en chans att det piper ur öronen istället.

  Men tack för tipset igen!

  SvaraRadera
 5. är man trött blir tinitusen värre.. är du utvilad kommer det bli bättre,, inte skall du vara orolig herr ågren! Men glöm inte att skydda dina öron vid spelnnig! peace

  SvaraRadera
 6. Albumet kommer säkerligen va tungt som fan! Längtar. :)

  SvaraRadera
 7. Läste på AFC's blogg att dom skulle sätta ihop nån bloggcommunity, har det ngt med din flytt att göra?
  harebra

  SvaraRadera
 8. Såg på tv att dom har fått bra resultat mot tinnitus med c-vitamin! Så en apelsin i örat kanske hjälper..Brorsan tyckte att det hjälpte en del med akupunktur.Men fan vet.

  SvaraRadera
 9. ta en sutt man

  SvaraRadera
 10. Måste bara säga att jag uppskatta denna bloggen bättre än det lilla jag såg av den på twitter.

  För övrigt, sjukt excited över albumet som kommer, måste ha något att lyssna på när man läser till alla tentor så man kan slappna av lite ! Jag kn*rkar din musik som köttbullar på julafton. PZ

  SvaraRadera
 11. Hej Johan!
  Jag har en fråga till dig eftersom du är rapkalenderbitare...varför har pharrell lasrat bort alla sina gaddningar, å ska du göra likadant nu?

  Mvh "varannan vatten olsson"

  SvaraRadera
 12. Som jag förstått det kan tinnitus i vissa fall förvärras och förstärkas om man är spänd i käkarna. Om du biter ihop hårt under natten när du sover leder det såklart till att käkmuskler och allt som går därifrån spänns och det hänger även ihop med öronen. Det kan låta fånigt och otroligt om man under dagen provar att bita ihop dunderhårt för att se ifall oljudet skulle öka, men det är inte så det fungerar. Jag skulle kolla upp nattlig bettskena hos en tandläkare/bettfysiolog. Det är inte särskilt ballin´med bettskena så länge den ser ut som genomskinnlig plast, vilket det också är men tro mig det kan hjälpa mot spända käkar. För vissa kan det kännas som att man inte har några tecken på att bita ihop tänderna för hårt under natten, ett tips kan vara att känna med tänderna mot varandra om det på något ställe är på gränsen att ömma. Annat kan vara att man är man är djupt fokuserad på något stanna upp och känna efter om man sitter och biter ihop alldeles för hårt, gör man det kan det vara idé att kolla upp det. I övrigt brukar det heta att när natten besöker dig är det bara att bita ihop, i det här fallet skall man inte underkasta sig det påståendet. Även om det inte är eller finns en mirakelkur kan det helt klart vara värt att kolla upp om du inte redan gjort det eller har bettskena.

  I övrigt är en bekväm bieffekt vid användning utav bettskena att man slipper känna den emellanåt ofantliga tyngd som vilar kring hela huvudet och allra helst efter det att man varit ute och druckit.

  SvaraRadera
 13. Återigen, tack för tipset!

  Är dock nästan 100% på att det är ett resultat av mycket spelande. Det började efter första turnén vi gjorde med Loop Troop. Kom hem och satte mej i soffan och insåg att det tjöt i lägenheten fast allt var avstängt.

  Men tusen tack för det långa svaret, uppskattar allt som attans!

  SvaraRadera
 14. Inga problem, visst jag förstår att orsaken inte är att gnissla tänder/bita ihop. Men vad jag förstått kan man ändå i vissa fall lindra det med hjälp av det jag nämnde bland annat. Att spänningarna runt nacke och upp vid öronen kan förvärra det om man är spänd och inte märker det under natten. En grej t.ex är att sova på mage, det tänker inte folk på men det kan vara en stor orsak till att man blir spänd i käke och nacke och då också förstärker sus/tinnitus. Jag menar alltså int att det går att bota eller bli av med helt och hållet på det här sättet. Då hade jag likaväl kunnat tipsa om filmjölk och basilika och utgett mig för att vara naturdoktor.

  Fast när jag tänker på det låter tipsen bajjenödiga men jag är avkomma till en som jobbar med just det jag skrivit om. Det är därför jag är anonym så att jag inte ska bli bombhotad eller få spamming i min e-mail om att jag borde kyla ner.

  SvaraRadera