fredag 6 februari 2009

The Lost Tapes del 1Scenariot såg ut såhär:

För lite mer än två år sedan spenderade jag två veckor i Oslo för att spela in och planera det nu nerlagda projektet Nynorsken. Tror jag lyckades spela in 6 eller 7 låtar under tiden jag var där, varav nån iochförsig var en version, men ändå.

En av låtarna jag spelade in var Huvudvärk, som producerades av Nasty Kutt och Lathans.

Låten kommer aldrig göras klar eller mixas eftersom hela projektet skrotades, så texten stämmer inte med att jag just signat etc. Låten hade inte passat in på mitt kommande album heller på grund av vad det är för typ av låt.
Men ack så fet den kunde blivit!

Organismen - "Huvudvärk" (prod. Nasty Kutt & Lathans) [OMIXAD]
http://www.zshare.net/audio/551721299fd0b89c/

Låten är omixad och omastrad och jag är inte signad på något bolag!

8 kommentarer:

 1. Varför blev det inget av?

  SvaraRadera
 2. En sak till, du kan väl överväga att sluta använda zshare? Jag vet att många musikbloggar använder den men den är verkligen skit, pröva http://www.filedropper.com/ istället, den brukar gå ganska höga betyg på sidor där folk får betygsätta "file hosting"-sidor

  SvaraRadera
 3. grymt med en riktig blogg, här vill man gärna se mobilklipp & sånt från fyllor & liknande oxå, dock inga på den där krok som kan bli så oförskämt hockeyfull ibland, men bjert vill gärna va med säger han..

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att det aldrig blev någonting med pass it records, låten "huvudvärk" är grymt bra och förövrigt är även el axel en bra mc ! Ingen tvekan dock att din nya platta kommer spinna i mina lurar resten av året även om jag inte hört den än .

  SvaraRadera
 5. Anledningen att allt skrotades var för att allt inte blev som vi alla hoppats på. Inga sura miner eller nåt, men det blev inte som varken jag eller Pass It hade tänkt.

  Luddigt, men men...

  SvaraRadera
 6. Äntligen en riktigt blogg! NIICE!
  Hoppas man får se lite exklusiva grejjer här i framtiden!
  Nej den där Krok har jag hört ska vara ett riktigt stolpskott... Medans den där Bjert tydligen alltid doar sin grej!

  SvaraRadera
 7. Ja han doar sin grej så hårt att jag tycker Ågren borde bjuda allmänheten på ett av alla legendariska telefonsamtal från honom som finns inspelade på Ågrens mobil..när bjert är ute å irrar på vägarna en sen natt tex..KLASSIKER!
  Nu blev det väldigt internt här..

  SvaraRadera
 8. fet låt!!!
  kan inte sluta lyssna :P

  SvaraRadera