onsdag 11 februari 2009

Fabriken

Som jag har berättat många gånger förrut så sitter jag och trycker på en jävla massa osläppt musik från Skandinaviens, eller nästan Nord Europas alla hörn. En del av låtarna har under tiden blivit mer och mer svåråtkomliga, så möjligheten att få en ordentlig mix och mastring finns inte alltid där, men det vore ju en förbannad skam om musiken bara låg på min dator.

Varje gång jag besöker Oslo så blir jag alltid superpumpad med kreativitet. Vet faktiskt inte vad det är som gör det, men så har det varit sen första gången jag var på Blitz Huset och spelade. Jag slogs av att folk tog hiphop på allvar och inte skämdes för vad dom sysslade med som folk i Sverige i stort sett gjorde under samma tid. Så den kreativitets-boosten som jag alltid får där brukar resultera i ny musik.

Den här låten heter Fabriken och är producerad av den norska storproducenten Illeig som gjort mycket åt Equicez och Onkl P & Jaa9 under Pass It Records storhetstid på den norska musikscenen.


Fabriken (prod. Illeig)
http://www.zshare.net/audio/55446652cf2479a2/
-
-
-

8 kommentarer:

 1. DEN ER FEDT. en spliff på det.

  SvaraRadera
 2. feet, du borde lägga upp låten som du gjorde med paragon för några år sen. Frågade gon förut ochså men han sa att large inte hade mixat den typ.

  SvaraRadera
 3. Grym låt! Men kan du inte börja ladda upp dina låtar på zippyshare.com . Mycket bättre!

  SvaraRadera
 4. markushoffsten@hotmail.com12 februari 2009 10:26

  SqsqsqsqSquuuuad Uppppp! feeettet org organismen medans spliffffarna brinner big app från Västerås..

  SvaraRadera
 5. fett som en friterad tjockis. fortsätt släppa mer sånt här!

  SvaraRadera
 6. tjooockt att du äntligen kommer upp till borlänge mannen! väntat såå länge.. peace

  SvaraRadera
 7. Bästa låten /Julia

  SvaraRadera