onsdag 28 september 2011

Ett Ton Tegel


Så mina damer och herrar, då var den släppt!

Saxat från våra kära vänner på Streetfashion.se:

“Ett Ton Tegel” som gästas av Öris & Ågren är den andra läckan från Tommy Blacks kommande projekt – The Medkit.

(Den första läckan “Supernatural” som släpptes i juni och gästas av Ab-Soul hittar ni här: http://fb.me/WabgDQzc ).

Förutom Organismen och Öris samt ett gäng instrumentaler så kommer projektet även att gästas av bl.a Butch Cassidy & Pr1me (Blues Brotherz), Schoolboy Q och Stockholmssyndromet för att nämna några. The Medkit skulle ha släppts redan i April 2011, men har blivit uppskjutet och är beräknad att släppas i slutet av hösten detta år.

Tommy Black är en producent från Sverige som främst är känd för sina samarbeten med Top Dawg Entertainments Kendrick Lamar, Ab-Soul och Schoolboy Q och är en av nyckelproducenterna på Kendrick Lamars kommande LP som beräknas att släppas i början av 2012. Tommy ligger bakom produktioner som “Blow My High (Members Only)” och “Chapter Six” från Kendrick Lamars kritikerrosade Section 80, “Heaven & Hell” från Kendricks (O)verly (D)edicated, “Fantasy” från Schoolboy Qs Setbacks och “Almost There” från Ab-Souls Long Term Mentality, och listan fortsätter.

För er som också vill kolla in Tommy Blacks intrumentala ep “Interludes Of Life” som släpptes i år, så hittar ni den här: http://fb.me/PDjiA1pX ).

Så medans säcken till The Medkit håller på att knytas samman får ni checka ut - Ett Ton Tegel med Tommy Black, Öris och Ågren.

Tommy Black feat. Öris & Ågren
Ett Ton Tegel
LADDA NED

tisdag 27 september 2011

Pstq i studion

Pstq befinner sig för tillfället i studion för att göra klart sitt album.

Det är uppenbarligen en jävligt god stämning hos Olofssons.



måndag 26 september 2011

Tegel på onsdag.

Som ni kanske snappat upp på twitter så släpps det en ny låt via Streetfashion.se på onsdag.

Låten heter Ett Ton Tegel och är faktiskt en av mina absoluta favoriter när det kommer till osläppt material. Jag har i och för sig en bunt med favoriter som ligger i loppet för att släppas, men här har ni en av dom.

Låten är producerad av Tommy Black och tagen från hans kommande mixtape; The Medkit. Tommy har även tidigare producerat åt Kendrick Lamar, som dessutom är en av mina favoritrappare, så det ska bli jävligt kul att låta er få höra den.

Om vi inte hörs på twitter innan dess, så ses vi på onsdag.

söndag 25 september 2011

Vad görn?

Jag ska göra en snabb genomgång för er så ni vet var vi står nånstans.

God Morgon Framtid - Det är alltså min och Large kommande EP. Den är klar, det enda vi håller på att styra upp nu är en bra distribution. Så fort som det är löst (när som helst) så kan vi ge er ett releasedatum. Efter den EP'n så kommer det gå snabbare för oss att få ut musik till både Spotify och iTunes. Så håll ut, det kommer.

Störst I Duschen - Det är mitt och Öris projekt. För tillfället så ser det ut att bli ett album som förhoppningsvis kan landa på iTunes och Spotify tidigt nästa år. Men innan det albumet släpps så har vi ännu ett gemensamt mixtape som vi tänker ge er innan året är slut.

Med andra ord jobbar vi i kopiösa mängder bakom kulisserna. Både ni och vi är otåliga, vilket jag förstår, men det kommer bli så mycket bättre för oss alla inom en snar framtid.

tisdag 6 september 2011

Mächy På Luffen


Om ni har missat det här släppet så måste ni ladda ner det nu!

Välkommen till ett fragment ur Mächys liv. På 10 spår lär du känna Mächy med vinet lite bättre. Det är inte lika mycket parkliv som förr när den här DBS-medlemmen berättar sin sak, men luffarstylen är kvar och än så länge har den bara en regent. Mächy förkroppsligar vad det är att leva på luffen och jobba ut rockstarlivet på det sätt som bara han kan; Under gatlyktorna, på din pub, i båset och på scen.

På Luffen är en salig och något osalig blandning berättelser om livet och hur vardagen ser ut och har sett ut för Mächy. Allt ifrån smutsen till ett sargat hjärta. Med sig på resan har han bland annat Öris, Ågren, Daltone och Roffe Ruff. Och det funkar för dig, för det funkar för Mats!

Mächy
Mächy På Luffen
LADDA NED

måndag 5 september 2011

Daltone & Denniz Prime


En av mina absoluta favoritlåtar för tillfället.

Saxat från The Soul Lounge:
Första smakprovet från Daltone och Denniz projekt ”En Bira I Bastun” som kommer finnas tillgängligt på iTunes/Spotify den 3/10.

Daltone & Denniz Prime
Denniz Prime
LADDA NED



söndag 4 september 2011

Nya Bilder

Lite nya bilder som vi tagit med Christer C.

Om ni vill se mer grejer som Christer C har gjort, så hittar ni honom här www.christercarlsson.com.




torsdag 1 september 2011

Grizzly - Ursäkta Min Franska


Grizzly har precis släppt sitt mixtape. Jag gästar bland annat.

Saxat från Streetfashion:
Efter att ha rappat i sju år, släppt ett mixtape med duon SnickSnack, gjort otaliga gästinhopp, deltagit i fyra mycket uppskattade battles och varit med och startat upp studion Mekkeriet i Malmö är det nu dags för Grizzly att släppa sin debut som soloartist. Ursäkta Min Franska har funnits i huvudet på debutanten, i en eller annan form, i snart fyra år. I takt med Grizzlys egen utveckling, både som person och rappare, har mixtapet ändrat form och innehåll så många gånger att de flesta nog trodde att det aldrig skulle bli något släppt. Men nu är det dags, och det med besked. Slutresultatet är ett tio spår långt mixtape som definitivt kommer lämna avtryck efter sig. Grizzly samsas om micken med Organismen, Öris, Marke, Mächy, Sebbe, Martin Zamora, Simon Bell (fd. Profet), Maqs, Bobbo och Niklas och produktionerna håller enormt hög klass. Det är mycket Skåne, mycket rap, lite sång, lite scratch och mycket kvalitet. En debut som lovar otroligt gott inför kommande släpp.
Grizzly
Ursäkta Min Franska
LADDA NED