fredag 27 februari 2009

Ställ Er Upp (prod. Filthy)

Solen lyser i Luthagen.

Det skulle man nästan kunna säga att den alltid gör, men en dag som denna lyser den även på himlavalvet. Så vad kan passa bättre än en ny låt och pumpa i stereon där hemma?

Dagens låt är producerad av Grammis och P3 Guld vinnaren, Filthy. Som förövrigt är uppvuxen bara ett par tvärgator ifrån mej.

Så vrid upp volymen och pumpa basen - för jag pratar till en hel publik...

Organismen - Ställ Er Upp (prod. Filthy)
http://www.zshare.net/audio/5624988468351c69/

-

Seron och Leo - where are they now?

Folk frågar mej ofta om Seron och Leo.

I ärlighetens namn så har jag faktiskt ingen aning om vad Seron gör nuförtiden.
Vi skulle ha träffats i Karlstad en gång för en massa år sedan när det var tänkt att jag skulle battla där. Men sen blev det ingen battle så min resa till Karlstad blev inställd.

Vår kontakt bröts helt när han slutade rappa. Förutom ett eller två ganska udda telefonsamtal. Den bröts dels för att jag tyckte det var lite psykos, och dels för att jag tyckte våran vänskap och allt vi gjort tillsammans och arbetat för ifrågasattes när han fördömde musiken som jag lever för, kort sammanfattat.

Leo jobbar och lever som han gjorde innan musiken. Leo och jag umgicks inte på samma sätt som jag och Seron gjorde eller som jag och PST gjorde. PST och Seron känner respektive kände Leo mycket bättre än vad jag gjorde. Vi var ju vänner, men vi ringde sällan varandra och snackade skit om man säger så.

Leo sa faktiskt i början av MBMA att han inte var säker på hur mycket tid han skulle orka lägga ner på det hela, så sen när allt som började som ett löst crew blev lite mer seriöst så blev det för mycket för Leo. Han var rätt trött på hiphop redan då, på vad som sas och hur den var så jag vågar inte ens grubbla på hur han uppfattar den idag.

Med detta sagt, så har jag haft jävligt roligt tillsammans med dom och tycker att både Seron och Leo är två utav Sveriges bästa textförfattare om än dom aldrig skriver ett ord till.

Det är inte utan att man saknar dom gamla dagarna ibland.

torsdag 26 februari 2009

Mina damer och herrar, PST/Q!!!


Ni frågade mej vad PST gör och håller på med i dagar som dessa. Så jag slängde ut en av mina långa tentakler och kollade med honom vad han gör nu och vad han arbetar på. Han hade även några saker han vill fylla i angående De Tidiga Punkåren och vårat första år på Hultsfred.

Här har ni även enligt mej en av dom allra fetaste låtarna i svensk musikhistoria, tagen från det lysande albumet Natt Klockan 12 På Dagen.

PST/Q - Vill Inte Kan Inte
http://www.zshare.net/audio/56226332a1b3bd27/


Därmed lämnar jag över till PST/Q.

---

PST är här.

Hahahahahaha! Det där är inte bara dina minnen, fan va med hjälp du har fått. Det är som en lång vobblig, svart minneslucka med kortare avbrott av suddiga minnen.Några av dom suddiga minnena tänker jag absolut inte skriva ner här av hänsyn till de inblandade, alltså vi själva. Och Mats. Kanske framförallt Mats. Och mig.
Och Johan.

Några tillägg måste dock göras.

1. Jag vill minnas att det var Anders från Moneybrother som hade skakat fram den spelningen medelst kontakter. Han hade likaledes skakat fram ett lock pilsner till oss törstiga artister. Detta var när han jobbade med punkare och teater, alltså innan han blev folkkär rikskändis. Hur som helst, när vi hade klarat av "spelningen" hade Anders lyckats hälla i sig de flesta av pilsnerna. Eller gett bort dom. De andra ölen hade ju våra personliga scenvakter Öris och Mats druckit upp under spelningen, och i Mats fall även spytt upp igen. Tillbaks till Moneybrother. Vi ansåg oss givetvis vara utsatta för en oförlåtlig oförrätt i och med ölens försvinnande. Med all rätta. Detta var startskottet för en ensidig vendetta, och alla som har varit backstage runtom i Sverige och sett diverse påhopp på Moneybrothers planscher (mustascher etc) och gästboksinlägg (kommentarer etc) av MBMA får nu sin förklaring. Det var inte länge sen jag blev tillfrågad av någon ni alla känner till i branschen om jag hade något emot Anders. Han hade frågat hahahaha.


2. En Körgosser blandas med Aurora. Läs noga på flaskan, ha inte för bråttom. Allora som är ett italienskt rödvin är inte alls lika gott att blanda med.
Inte för att en Körgosser är god. Om ni blandar en och den blir god så har ni missat hela poängen, men med Allora är det som en liten skvätt av helvetet självt.

Utöver det...vad jag gör.

Jag har studerat alldeles för mycket. Läst och skrivit, läst och skrivit, läst och skrivit. Studier kan man liksom aldrig lägga ifrån sig och det sista man vill göra efter att ha skrivit och läst i flera timmar är att sätta sig ner och skriva ännu mer. Det är inte direkt kreativitetsfrämjande att plugga. Hursomhelst närmar det sig sitt slut och då jävlar. En del har jag trots det lyckats göra och en del har fått höra en del av det. En del återstår att göra, men det finns saker på gång och jag är jävligt sugen. Musik om kärlek, musik om krig, musik om ondska och människans vansinne. Och mer därtill. Jag vill inte säga när eller hur för man vet fan aldrig, men liket lever i alla fall. Just nu fjäskas det med Embee och Large samt andra jag inte vill nämna men det återstår att se vart det leder.

- PST/Q
---

Den som väntar på nåt gott

Jag hatar att behöva prata om musiken och bara säga att snart så kommer det, men snart så kommer det.

Anledningen att Bill & Bull drar ut på tiden är att precis när vi skulle skicka iväg det till Dj Rooftop, så bestämde vi oss för att slänga på en låt till, så då var den tvungen och mixas och stilas till för herrskapet också.

Men det är på gång. Skulle nästan kunna säga att jag kan lova att det blir till helgen nästa vecka. Men lovar jag något slår hiphop-djävulen till och lägger ner hela projektet.

Men misströsta inte. Imorgon är det fredag och då kanske det bjuds på en karmell att suga på i väntan på vilde Bill och sittande Bull.

Jag lämnar er idag med några väl valda ord som en vis man med namnet Linus en gång sa:
Har man dom två T'na, då klarar man allt. Tålamod och Timing.

tisdag 24 februari 2009

Ständigt rullar upp.

Ametist som du hör på www.sr.se/metropol vet hur det rullas upp.

måndag 23 februari 2009

Punk-åren anno 2000

Det här dramat utspelar sig för en herrans massa år sen, under den tid som jag gärna refererar till som "dom tidiga punk-åren". Det var då vi var yngre och festen var i centrum för konserterna.

Det finns en miljon såna här historier från den tiden, men här är en av dom.

Det här är vad som har kommits ihåg, blivit återberättat och i stort sett hur det gick till. Så ordningsföljden kan vara lite rörig.

Mobbade Barn hade blivit bokade till Hultsfred år 2000. Ingen av oss hade gjort en stor spelning förrut och ännu mindre varit på festvial. Så jag och Seron beger oss från våra respektive hemstäder ner till Göteborg för att träffa Pst, Leo och Dj Dainja på tisdagen,
för att sen på onsdagen bege oss av in en buss som Pst's gode vän Mats har styrt upp, mot Hultsfred, så vi kan ligga redo i startgroparna när festivalen väl bär av.

När vi kommer till artistincheckningen i Hultsfred så inser vi att vi har fått ett 10-tal extra "gästbiljetter" så jag är snabb på telefonen, ringer Öris i Lund och säger att det bara och slänga sig i bilen och komma till Småland nu på dirrrekten! Han säger att han ska bara jobba klart dagen, så kommer han tidigt tordag.

Resten av kvällen urartar i en spritdoftande missär där jag och Pst bland annat uppfinner drinken "Körgosser", självklart döpt efter Kör-gossarna i Mobbade Barn.

-
Recept för en snabb och effektfull Körgosser
1 stor del vodka (vilken som helst har det visat sig)
3 lite mindre delar Aurora (svartvinbärsvin)
1 stycke cigarett i mungipan
-

Jag vaknar upp på torsdagen, sliten som så innihelvete, i ett litet tvåmannatält, tillsammans med Pst och Yogi. Kryper ut och kollapsar en halvtimme i solen utanför den lilla ångestkåpan som vi legat och jäst tillsammans i.

Jag och Seron, som på den tiden var extremt panka och två ganska sorgsna figurer, hade tillsammans kanske 500-600 kr emellan oss, så hur vi hade tänkt klara av festivalen var fortfarande ett stort frågetecken. Men vill man, så kan man.

Jag väcker Seron, och han är exakt lika sliten som jag är, men vi vinglar iväg för att hitta nån som kanske sitter och dricker en bira eller kanske sitter och tar sig en välförtjänt liten joint så här på torsdagsmorgonen. Vi lämnar artist campingen för att sticka bort till Dj Jayzon som vi visste hade slagit upp sina grejer en kvarts promenad från oss. På väg dit passerar vi en stackars punkare som ligger helt utslagen på stigen mellan vår camping och Dj Jayzons. Jag och Seron pekar och skrattar och säger till oss själv; "nu jävlar är det festival".

Vi kommer fram till Dj Jayzons crew, men allihopa är fortfarande helt utslagna och vi lyckas liksom inte riktigt få kontakt med någon av dom (vilket egentligen inte är ett dugg konstigt 10.30 på förmiddagen). Så vi börjar och gå tillbaka till våra tält, när vi passerar punkaren som låg däckad på stigen, då vi ser att han har rullat över och lagt sig på rygg och ur fickan på hans munkjacka så har det ramlat ut en stor påse weed! Jag och Seron tittar på varandra, skrattar högt, rycker påsen och springer tillbaka, så fort vi bara kan - nu var liksom halva festivalen redan fixad! (red. anm. Har Gud glömt den påsen David?)

Från och med att Öris anländer på torsdagen vid lunch, så går allting bara rakt utför. Inte för att just han anländer, utan det var lite så vi jobbade på den tiden. Vi kollapsar och ballar ur i det enda fylleslaget efter det andra. Gärna flera gånger om dagen, som det videoklippet när jag och Öris battlar varandra på Hultsfred vittnar om tyvärr.

Jag har bara svaga minnesbilder av hur Musikbyrån t ex ska göra en intervju med mej och Öris, och reportern tittar på Öris och säger: "och du är?", varpå han tittar på mej, tittar på henne och bara går iväg. Så jag tittar på henne, utan att säga ett ord och går åt andra hållet. Haha Kanske inte hur jag skulle sköta det hela idag om man säger så.

Har även svaga minnesbilder hur jag och Öris hör Rusiaks "HipHopper" spelas högt i ett tält, där nån Dj spelar, vi hoppar in, skriker "Mobbade Barn What!? Mobbade Barn What!?", välter en högtalare och försvinner iväg med en platta öl. Vems öl det va och vem som spelade har vi inte riktigt fått nån klarhet i.

Även svaga minnesbilder av hur jag, Seron och Öris står och brölar på nån Mazy spelning, som sen Marimba Rooney skrev skit om Pst för.

"skriv inte att jag var nånstans där jag inte vaaaaaaaar...."

Svaga minnesbilder av hur Seron och Young Zee sitter och freestylar, när Seron plötsligt börjar lägga dissrader till Young Zee, framför alla oss och Outsidaz, varpå Zee avböjer den vrålhungriga värmlänningens försök till battle och freestylar vidare genom att säga nåt i stil "I don't wanna battle you etc..."

Det roliga var att det enda jag och Seron lyssnade på under den tiden var Outsidaz, vi tyckte dom var så fruktansvär feta, så när dom ringde upp oss dagen efter vi hängt med dom, så blev vi inte lite peppade. Självklart var det för att vi hade weed, men det sket vi i. Pace Won och Young Zee var the shit på den tiden, så ville dom kunde dom gärna få röka med oss. Så shoutout till däckade punkarn som "hookade" upp oss.

MBMA spelningen i sig var katastrof, ljudet var paj, det var för mycket folk på för lite plats, det var totalt kaos. Alla andra år vi spelat har varit skitfeta. Men 2000 fanns det inga gränser för galenskapen. Chauffören Mats och Öris satt på scenen och drack under konserten. Mats spydde på säkerhetsvakterna - bokstavligen. Nålarna hoppade på skivspelarna, allt gick på sniskan men faaan vad kul det var.

Nu hade jag nog en poäng med allt det här när jag började skriva det, men den kan ha gått förlorad på vägen. Tror det jag försökte säga från början var; fan vad långt man kommit och ändå har vi bara börjat.

fredag 20 februari 2009

Bounca Bitch - Dj Large remix

God morgon mina damer och herrar!

Fredagen har redan flugit på oss och alla våra laster skriker efter sällskap och omsorg. Så varför inte lyxa till det kanske, med en ölfrukost och en nykokt remix på Kens Bounca Bitch utförd av Dj Large?

Alltså Sveriges frispråkigaste rappare, upptrimmad och remixad av Sveriges frispråkigaste producent - de e gott det!

Själv tar jag en Staropramen på flaska - skål!

Ken - Bounca Bitch (Dj Large remix)
http://www.zshare.net/audio/558944331ebafdb3/

Frågor angående SKÅNE...

Nu är jag sent ute, men om det är nån som har några frågor till SKÅNE-dudsen, angående släpp eller vad dom gör nu eller whatever, hojta till så kollar jag med dom när jag träffar dom imorgon.

torsdag 19 februari 2009

Skånegänget hos Ametist imorgon.

Imorgon kommer de älskvärda skåningarna Öris, Marke, Sebbe och Profet vara i studion hos Ametist på Metropol 93.8. Gänget som även blygsamt kallar sig för SKÅNE kommer snacka om det nya släppet Alltid Öppet och allmänt bete sig skånskt.

Läs mer om det via länken nedan (det finns nån länk där också så man kan lyssna live ifall man inte bor i Stockholmstrakterna).

http://www.sr.se/cgi-bin/sidor/amnessida.asp?ProgramID=2842&grupp=3871

Jag kommer även infinna mej på plats med kamera i hand. Rapporterar under helgen, förhoppningsvis lördag.

Er gravlykta i ljuset,
Ågren

måndag 16 februari 2009

"Sömngångaren"

Det finns bara en producent i Sverige som kan sätta stämningen på en låt på detta vis, och det är Dj Large även känd som Large Vegas även känd som Sveriges mest mångsidiga producent.

Det här är en av dom låtarna som ett tag skulle finnas med på Om Gud Vill Och Vädret Tillåter. Men eftersom resan har varit lång och vi har så mycket bra musik, så blev den här bortpetad därifrån, men den bär på samma känsla.

Organismen - Sömngångaren (prod. Dj Large)
http://www.zshare.net/audio/55713507f198fa3f/


"allt som folk vill ha är rock och ballader
pop och fanfarer, hiphop och skandaler
fullproppade rader om blottade magar som doppas i havet
rappare som stoppas av lagen
ser inte skillnad på vem som är riktig och vem som låtsas och va det"

söndag 15 februari 2009

Tishor



För Uppsala-borna finns det nu fler t-shirts på Skank!
För er andra går det fortfarande prima och beställa av mej. L-XXL finns!

lördag 14 februari 2009

Blåsningen

"Du är blåst, känner du vinden i håret
ingen förstår dej, du får mitt finger medans jag springer ifrån dej"


Dom raderna kan poppa upp i mitt huvud närsomhelst, så när Sveriges bästa producent choppade upp dom och la dom på ett beat som skriker ödeläggelse var jag bara tvungen att gå all-in.

Organismen - Blåsningen (prod. Dj Large)
http://www.zshare.net/audio/55618055d9688474/

fredag 13 februari 2009

Akta er, Stadiumpersonalen är backad!!!!!!!

Det här är inte musikrelaterat, jag bara måste skriva om det!

Jag och min brorsa spatserade omkring på Uppsalas gator och torg efter en gemensam lunch, när vi får för oss att gå förbi Claes Olsson inne i St. Pers gallerian i Uppsala. Vi kommer in från sidoentrén som leder fram förbi Claes Olsson uppgången fram till Stadium när vi plötsligt hör hur nån skriker "stanna honom, stanna honom" och uppför trappen kommer en snubbe gåendes men som blir tacklad ganska snabbt av ett par väktare.

Jag tänker; "väktare, hmmm, det här kommer gå snett" så jag slänger fram min mobil ögonblickligen och börjar filma tumultet.

Det uppstår någon form av handgemäng för snubben (som antagligen snattat), tänker inte bara ge sig och vara snäll tillbaka när vakterna som inte har nåt annat än adrenalin mellan öronen fullkomligen börjar bryta och bända i honom. Bredvid mej hör jag hur nån trött gammal gubbjävel säger: "titta vilka tjyvar", varpå mitt adrenalin börjar pumpa så jag vänder mej till gubben snabbt och säger åt honom: "vadå har du sett nån sno nått eller nån bli dömd? sluta förtala människor!"

I exakt det ögonblicket så kommer snubben loss från vakterna så jag och brorsan får liksom hoppa åt sidan för att inte bli slagna av vakten som uppenbarligen sett för mycket film och fått alldeles för lite vaktutbildning, som vid den här tidpunkten i stort sett står och viftar sin batong, INNE I ETT KÖPCENTRUM KLOCKAN MITT PÅ DAGEN!

Jag ser hur tre vakter dyker på snubben, en slår honom över benen med batongen, sen hoppar en av dom andra vakterna på honom på benen så snubben ramlar, sen flyger alla vakterna på honom ovanpå och göra det klassiska polisgreppet med knän i ryggen medans handbojjor sätts på. Som jag förövrigt kunde svurit på var olagligt!

Vi det här laget börjar jag bli tokig, och hör hur nån säger åt mej "sluta film för Guds skull", varpå alla som säger det snabbt får en "håll käften, det är ett fritt land", tills en idiot från Stadium HELT PLÖTSLIGT kommer fram till mej och säger: "sluta filma, när folk behöver hjälp´, ska man hjälpa till", varpå jag säger: "ja, och det är väl han den stackarn som bli misshandlad av TRE personer som behöver hjälp, dessutom är det ett fritt land så jag gör och filmar vad fan jag vill!"

VET NI VAD STADIUM IDIOTEN GÖR DÅ??????? Han tar min mobil och kastar den genom gallerian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mobilen åker i backen och inget av det jag filmat finns kvar. Fy fan!!!!!! Jag tappar det helt och blir helt besinningslös och flyger in på Stadium och frågar "vad i helvete tror du att du håller på med!?" "Är du dum i huvudet eller?" Etc etc etc.
Hela diskussionen urartar och slutar med att snubben inte vill lämna ut sitt namn eller telefonnummer, varpå jag hotar med att kontakta Stadiums chefer, varpå han säger, håll i er, en gång till:

"Gör vad du vill, jag är backad!"
HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Personalen inne på Stadium i Uppsala står och hotar MEJ!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

OAVSETT om den snubben som blev slagen av väktarna hade snattat eller inte, så finns det INGEN anledning till att använda det övervåld som gjorde. Ett sånt tumult som VAKTERNA ställde till med borde liknas vid hets vid polisjakt. Om det blir för stökigt där andra människor kan komma till skada, så borde man låta skurken löpa. Finns INGEN SOM HELST anledning och stå och vifta med batonger mitt på dagen inne på en galleria!

OCH ÄNNU MINDRE ANLEDNING AV STADIUMS PERSONAL ATT KASTA MIN MOBIL!!!!
Det var inte jag som bröt mot lagen; JAG FILMADE BARA EN HÄNDELSE!!!!!!!

Bojkotta Uppsalas Stadium tills dom bytt ut den personal som inte kan hålla sig bakom kassan och sköta sitt jobb. Om han ville hjälpa till kunde han hållt sig bakom kassan och ringt polisen eller nåt, men VARFÖR knata ut från sitt jobb, till nån som inte står och gör någonting annat än filmar, som uppenbarligen inte har nåt med nåt och göra, tar hans mobil och skickar den genom lokalen? Varför?

Kan ni ens föreställa er om det filmklippet funnits kvar!?

onsdag 11 februari 2009

Fabriken

Som jag har berättat många gånger förrut så sitter jag och trycker på en jävla massa osläppt musik från Skandinaviens, eller nästan Nord Europas alla hörn. En del av låtarna har under tiden blivit mer och mer svåråtkomliga, så möjligheten att få en ordentlig mix och mastring finns inte alltid där, men det vore ju en förbannad skam om musiken bara låg på min dator.

Varje gång jag besöker Oslo så blir jag alltid superpumpad med kreativitet. Vet faktiskt inte vad det är som gör det, men så har det varit sen första gången jag var på Blitz Huset och spelade. Jag slogs av att folk tog hiphop på allvar och inte skämdes för vad dom sysslade med som folk i Sverige i stort sett gjorde under samma tid. Så den kreativitets-boosten som jag alltid får där brukar resultera i ny musik.

Den här låten heter Fabriken och är producerad av den norska storproducenten Illeig som gjort mycket åt Equicez och Onkl P & Jaa9 under Pass It Records storhetstid på den norska musikscenen.


Fabriken (prod. Illeig)
http://www.zshare.net/audio/55446652cf2479a2/
-
-
-

tisdag 10 februari 2009

Inga jävla problems.

Här är På Din Grinn utan introsnack.

Jag lade upp den för några månader sen på myspace-bloggen, men här är den igen.

Låten fanns ursprungligen med på både Supersci's Cutting Down Trees och Versioner vol. 2

På Din Grinn
http://www.zshare.net/audio/554184826560063f/

Kör 'ba, kör 'ba kör!!

Ett steg närmre den ljuva mållinjen...

Fick Bill & Bull idag av Sheriffen. Det låter rent ut sagt jävligt bra. Det var ett par smågrejor som vi kanske måste fixa. Men nu är det nästan klart.

Roffe Ruff har gjort omslaget och gästar även på en av mixtapets kanske mest otippade spår. Jag och Öris går upp till kamp hahah.

Förutom det så ligger jag på Large och diverse producenter för att skaka loss lite av all den musik vi har som bara ligger och jäser. Ut ska den - ut till pöbel! Så inom den kommande veckan så blir Bill & Bull klart plus att nån extra låt kommer dyka upp här på bloggen och i era mailboxar.

Tutut! Nu kör vi!

söndag 8 februari 2009

För den late som inte orkar leta.

Har du en blogg eller bara är intresserad av att få musik skickat till dej före alla andra?

Skicka ett mail till organismen@gmail.com med rubriken: MAILLISTA så lägger jag till din email-adress dirrrekt!

lördag 7 februari 2009

"En rastlös själ, det är en last jag bär"


För ett par veckor sedan så släppte bloggen shitxfaced.blogspot.com ett mixtape. Där återfinns en låt med mej och Large. Dom som letar i cybervärlden har säkert hittat låten redan, men för er som missat.


Organismen - Rastlös (prod. Dj Large)


ShitXfaced - We Rather Look Good Than Feel Good (hela mixtapet)

Billy und Bullworth


Idag lämnades sista ljudfilen till Sheriffen som mastrar Bill&Bull och enligt ryktet så ska vi få låtarna under helgen. Jag är jävligt peppad på att höra hur det låter.


När jag och Öris lagt en lyssning på hur det låter, så lämnas det över till Dj Rooftop - så är det fan i mej "on like donkey kong" som en allsmäktig krigare vid namn Ice Cube en gång så vackert sa det.


Kan avslöja att Bill&Bull innehåller gäster som Roffe Ruff och Marke och produktion av Dj Large och Howard Who bland annat.


Ena låten som Large proddat är bara helt vansinnig! När ni hör den kommer så förstår ni precis vad jag pratar om!
Så ge oss två veckor, sen så borde mixtapet kunna cirkulera i era iphones.

fredag 6 februari 2009

The Lost Tapes del 1



Scenariot såg ut såhär:

För lite mer än två år sedan spenderade jag två veckor i Oslo för att spela in och planera det nu nerlagda projektet Nynorsken. Tror jag lyckades spela in 6 eller 7 låtar under tiden jag var där, varav nån iochförsig var en version, men ändå.

En av låtarna jag spelade in var Huvudvärk, som producerades av Nasty Kutt och Lathans.

Låten kommer aldrig göras klar eller mixas eftersom hela projektet skrotades, så texten stämmer inte med att jag just signat etc. Låten hade inte passat in på mitt kommande album heller på grund av vad det är för typ av låt.
Men ack så fet den kunde blivit!

Organismen - "Huvudvärk" (prod. Nasty Kutt & Lathans) [OMIXAD]
http://www.zshare.net/audio/551721299fd0b89c/

Låten är omixad och omastrad och jag är inte signad på något bolag!

torsdag 5 februari 2009

Monsterspliffar t-shirts!

Kom ihåg att det går fortfarande alldeles utmärkt att beställa Monsterspliffar t-shirts direkt ifrån mej.

200kr styck + 50kr frakt.

Skicka ett mail till organismen@gmail.com eller besök affären Skank i Uppsala för att införskaffa dej ditt eget ex!

Album och mixtapes

HELA ALBUM och MIXTAPE

Organismen - Petar på Döda Saker (album 2004)http://www.zshare.net/download/140899524387d05e/


Organismen och DjLarge - Garotta Di Ansjovis (mixtape 2005)http://www.zshare.net/download/14096245adf6e5b9/


Organismen och DjLarge - Versioner vol. 1 (mixtape 2006)http://www.kingsizemagazine.se/media/Organism&DjLarge_www.kingsizemagazine.se.zip

Organismen och DjLarge - Versioner vol. 2 (mixtape 2007)http://www.kingsizemagazine.se/media/Org12_DJLarge_VersionerVol2_www.kingsizemagazine.se.rar

---mp3or---

Öris och Ågren - Finskor och Paraply (2008)
http://www.zshare.net/audio/523114544a69ce58

Skåne - "Alltid Öppet"



Jag gästar på Skåne-plattan. Låten heter "Känns Ingen Sorg" och är Spår 11.

Ladda ner albumet här:

--------

"Det har snackats en hel del om Malmö-konstellationen SKÅNE de senaste veckorna, och nu har tiden äntligen blivit mogen för det gemensamma skivsläppet från medlemmarna Öris, Marke, Sebbe och Profet. Alltid Öppet, som plattan heter, presenteras av Large Money Entertainment (som står för samtliga beats, mixning och mastring) och släpps exklusivt genom oss på Whoa.

Idén till samarbetet föddes i samband med att Öris spelade in solomixtapet Slugeri Mixtape kap.1 (2008) hemma hos Marke. När Chubby från Large Money Entertainment kort därefter hookade Öris med en massa beats så blev det naturligt att dra igång ett sidoprojekt. Marke var givetvis på direkt och vännerna/grannarna Profet och Sebbe var inte heller de sena att haka på.

Alltid Öppet är mixad och mastrad av El Sheriffo. Gästar gör Organismen, Niklas och Bobbo. Ladda hem skivan genom direktlänken nedanför låtlistan!

Låtlista:

01. Ernst Hugo (R.I.P)

02. Öris, Sebbe & Marke - Skönt o va slug (prod. Maestro Minded)

03. Marke & Öris - Efter knas kommer pengar (prod. Stikkup Kid)
04. Profet, Öris & Marke - Kan aldrig få nog (prod. Jeffro)

05. Marke, Niklas, Sebbe, Öris, Profet & Bobbo - Det va en gång (prod. Mr. Rooq)

06. Öris & Marke - Baby (prod. Tommy Black)

07. Marke, Profet, Sebbe & Öris - Upp o ner (prod. Maestro Minded)

08. Sebbe, Marke & Öris - Nora (prod. Jeffro)

09. Sebbe, Öris, Profet & Marke - Lögnen (prod. Jeffro)

10. Öris, Profet & Marke - Har va du vill ha (prod. Sol Eternity)

11. Öris, Sebbe, Organismen & Marke - Känn ingen sorg (prod. Agonist Music)

12. Sebbe, Öris & Marke - Fett knas (prod. Jeffro)

13. Öris & Marke - Hoppas att nån (bonus) (prod. Stikkup Kid)"

----------------

Saxat från www.Whoa.nu